Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@14:07:37 GMT

بودجه دولتی، برای مرمت آثار تاریخی اصفهان کافی نیست

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۱۵۳۹

بودجه دولتی، برای مرمت آثار تاریخی اصفهان کافی نیست

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا ایزدی بعد از ظهر روز دوشنبه در بازدید از آثار تاریخی و نشست با فرماندار و مدیریت شهری تیران و کرون، افزود: فرصت‌های سرمایه گذاری مورد بررسی و در راستای توسعه صنعت گردشگری و حفظ آثار تاریخی مورد استفاده قرار گیرد.

وی اتلاف وقت در حمایت از بخش خصوصی را مورد انتقاد قرار داد و اذعان داشت: عدم بهره گیری از افراد سرمایه گذار در پیشرفت کار و رونق اقتصادی موثر بوده و پروژه مرمت قلعه قمیشلو هم‌نیازمند همین همکاری مشترک بخش دولتی و خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان‌ ادامه داد: طرح سرمایه گذاری قمیشلو و دیگر نقاط گردشگری تیران و کرون باید بررسی و بر اساس ماده ۲۷ به بخش خصوص واگذار و از اتلاف وقت جلوگیری بشود.

وی اضافه کرد: موضوعات زیست محیطی مرتبط با منطقه حفاظت شده قمیشلو باید توسط کارشناسان‌ اعلام‌نظر شود و با رعایت دستورالعمل ها اجرا شود.

ایزدی خاطرنشان کرد: موقعیت گردشگری قمیشلو از نقاط خاص بوده و گردشگری هدفمند در آن رقم‌می خورد و نگاه میراث فرهنگی به آن یک نقطه مورد توجه و جذب توریست برای بازدید و اقامت است.

صنعت گردشگری فرصتی برای توسعه اقتصادی تیران و کرون

فرماندار تیران و کرون به موقعیت جغرافیایی این شهرستان اشاره و بیان کرد: طرح‌های گردشگری این شهرستان فرصت های خوب اشتغال زایی و اقتصادی فراهم می کند که این موضوع مستلزم همکاری ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، راه و شهرسازی و حفاظت از محیط زیست اصفهان است

 علی محمدی کیا ادامه داد: طرح قمیشلو، پارک وجین، سد خمیران و روستاهای گردشگری جز مهمترین پروژه های سرمایه گذاری در این عرصه محسوب می شود که بخش خصوصی طرح های آماده داشته ولی در بوروکراسی اداری باقی مانده است.

وی تردد بالای در این جاده ها را فرصتی برای سرمایه گذاری در عرصه گردشگری و رونق این صنعت بیان‌کرد.

تعامل مدیریت شهری با میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

رئیس شورای شهر تیران با بیان اینکه برای رونق گردشگری تعامل و همکاری دوره جدید مدیریت شهری با میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری وجود دارد، گفت: در توسعه شهری به این مقوله به صورت ویژه توجه می شود.

علیرضا دادخواه ادامه داد: تشکل های محلی و آحاد شهروندان خواهان اجرای طرح های گردشگری، حفظ میراث فرهنگی و بهره گیری از قابلیت های این حوزه هستند.

به گفته وی، قلعه قمیشلو علاوه بر اینکه برای توریست ایرانی و خارجی حائز اهمیت است، شهروندان این خطه هم تقاضای بازدید از این نقطه بکر گردشگری را دارند.

توجه به بافت فرسوده و قدیمی در اجرای پروژه‌های شهری

شهردار تیران با بیان اینکه نقاط گردشگری بکر و آثار تاریخی این دیار از ارزش و جایگاه مهمی در جذب توریست برخوردار بوده، خاطرنشان کرد: خانه های قدیمی و آثار تاریخی در برخی نقاط دچار تخریب شده اند که همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با مالکان و تسهیل قوانین و ارائه تسهیلات بانکی به مرمت و بازسازی آن کمک می کند.

حسن حجتی با بیان اینکه شهرداری در احیا و مرمت آثار تاریخی همکاری می کند، تصریح کرد: حمام قدیمی این شهر در دوره های قبلی مدیریت شهری مرمت و احیا شده اما به دلیل اینکه سند آن در تملک دیگر دستگاه ها قرار گرفته امکان تکمیل آن وجود ندارد.

وی اضافه کرد: برای تکمیل این حمام تنها ۳۰ درصد کار باقی مانده است.

به گزارش ایرنا، تیران و کرون در ۴۵ کیلومتری مرکز استان و در مسیر شهرستان‌های غرب اصفهان از جمله فریدن، چادگان، خوانسار و گلپایگان و استان‌های چهارمحال و بختیاری و خوزستان قرار گرفته است که این موقعیت جغرافیایی، فرصتی برای رونق صنعت گردشگری و جذب گردشگر است.

تفرجگاه‌های طبیعی و تاریخی این شهرستان هر کدام گنجینه ای تاریخی و بکر و زیبایی هستند که همه مسافران و گردشگران را به خود جذب و نظرها را معطوف خود می‌سازد.

ظرفیت‌های ملی و بین المللی در حوزه گردشگری این منطقه شامل قلعه تاریخی و پارک ملی حفاظت شده قمیشلو، شهر زیر زمینی کردعلیا، سد شهید منتظری روستای خمیران، روستای تاریخی جاجا، کوچه باغ های تاریخی تیران است که این سرمایه‌ها ناشناخته و بدون استفاده مانده است.

وجود ۹۰۰ در سنگی تاریخی در باغ های تیران که البته شمار آن ها به ۲ هزار عدد می‌رسید اما به مرور زمان از بین رفته، این شهر را به وجود درهای سنگی معروف کرده است.

برچسب‌ها گردشگری تیران وکرون اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری تیران وکرون اصفهان گردشگری تیران وکرون اصفهان صنایع دستی و گردشگری میراث فرهنگی سرمایه گذاری تیران و کرون آثار تاریخی مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۱۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،جلسه کارگروه فرهنگی گردشگری و میراث فرهنگی به ریاست فرماندار اشنویه،رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اشنویه و دیگر اعضاء در فرمانداری برگزار شد.

در این جلسه  داریوش حیاتی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اشنویه، در مورد توسعه گردشگری پایدار راهکارهایی را ارائه و ایجاد گردشگری ارزان را یکی از راه های تقویت گردشگری پایدار دانستند.

براساس این گزارش : موضوعات مولفه های فرهنگ عامه اعم از مهارت های فرهنگی و هنری مردمان روستاها و عشایر در قالب تهیه و ساخت ابزارآلات سنتی و فرهنگی ، مهارت تهیه لبنیات سنتی ،بافندگی و صنایع دستی و بازی های بومی و محلی ، گفتمان دورهمی چیستان های کهن ادبیات عامه آذربایجان غربی مورد بررسی قرار گرفت.                                                                                                                                                                                                                                                                      

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از ۱۳ قطعه سفال تاریخی کشف شده در بازار اصفهان+تصاویر
  • ۱۳ قطعه سفال‌ تاریخی در عملیات مرمت بانک ملی بازار اصفهان کشف شد
  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد