Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در حوزه گردشگری و مباحث مربوط به آن مطالبه‌گری و تسهیلگری از طرف شورای اسلامی شهر اصفهان انجام خواهد شد و قرار بر این شده است که در برخی از تهاترها مدیریت شهری و اوقاف به یکدیگر کمک کنند که آثار تاریخی و مذهبی از جمله امامزاده اسماعیل حفظ و مرمت شود.

مصطفی نباتی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص اهمیت پرداختن به حوزه گردشگری و تخصیص اعتبارات به این حوزه در بودجه ۱۴۰۱، اظهار کرد: یکی از سیاست‌های کلان شهرداری و شورای اسلامی شهر اصفهان در این دوره اهتمام به رویکردهای حوزه گردشگری از جهات مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعد کالبدی یکی از ابعادی است که باید در حوزه گردشگری به آن توجه شود، ادامه می‌دهد: در حوزه گردشگری از بعد کالبدی تلاش خواهیم کرد که احیای محورهای گردشگری را داشته باشیم، چرا که وقتی محورهای مورد نظر احیا شود؛ به مرور بافت تاریخی نیز توسط بخش‌های مختلف از جمله بخش خصوصی و خود مالکان احیا و مرمت خواهد شد.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: توجه به حوزه گردشگری به تدریج سبب ایجاد رغبت برای بخش خصوصی می‌شود و قطعاً در حوزه گردشگری بیشتر سرمایه‌گذاری می‌کنند، افرادی که مالک هستند، نیز به احیای خانه‌ها، آثار و ابنیه تاریخی می‌پردازند.

وی با اشاره به تخصیص اعتبار برای مرمت آثار تاریخی که تحت تملک شهرداری اصفهان است، تصریح کرد: بخشی از مرمت آثار تاریخی تحت تملک شهرداری نیز در حوزه گردشگری جز اعتبارات است، زیرا جز میراث و دارایی است که در حال حاضر مالک آن شهرداری و تعداد این آثار تاریخی نیز قابل توجه است.

نباتی‌نژاد با بیان اینکه یکی یا دو تا ملک ارزشمند نیز در دارایی‌های شهرداری وجود دارد که تاریخی و مذهبی و به آن بی‌توجهی شده است، اضافه کرد: هر روز اتفاقاتی برای این املاک تاریخی و مذهبی شهرداری رقم می‌خورد و بی‌توجهی به این آثار ارزشمند زمینه‌ساز از دست رفتن این املاک تاریخی و مذهبی خواهد شد.

وی در خصوص لزوم توجه مدیریت شهری به حفظ و نگهداری آثار تاریخی در راستای توجه به حوزه گردشگری، تاکید می‌کند: مسؤلیت حفظ، نگهداری و احیای برخی آثار تاریخی که تحت تملک شهرداری است، به عهده مدیریت شهری نیز گذاشته شده است؛ یعنی مدیران شهری با تعریف مسئولیت تاریخی و اجتماعی برای خود در تلاش هستند تا به طور ویژه‌ای به حوزه گردشگری بپردازند.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: در حوزه گردشگری و مباحث مربوط به آن مطالبه‌گری، پیگیری و تسهیلگری از طرف شورای اسلامی شهر اصفهان انجام خواهد شد و قرار بر این شده است که در برخی از تهاترها مدیریت شهری و اوقاف به یکدیگر کمک کنند که این آثار تاریخی و مذهبی از جمله امامزاده اسماعیل و درب امام مرمت و حفظ شود.

وی با تاکید بر اینکه در بعد گردشگری مرجع اصلی نظارت و مجوز برای مالکان بخش خصوصی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است، تصریح کرد: بودجه خوبی برای ایجاد مراکز جذاب و سرگرمی و توسعه آن در نظر گرفته شده است، البته تسهیلاتی نیز برای حضور بخش خصوصی در آن در نظر گرفته شده است، در این زمینه موقعیت‌هایی در حوزه شرق اصفهان و در بخش ناژوان و پارک قائمیه مورد توجه قرار دارد و ارزش افزوده‌ای نیز در حوزه مراکز جذاب خواهیم داشت.

نباتی‌نژاد با اشاره به بعد نرم افزاری در حوزه گردشگری، اضافه کرد: در ابعاد نرم افزاری نیز بودجه‌های رویدادی وجود دارد و پیشنهاد این است که فضا بیشتر به سمت برگزاری رویدادها، اطلاع‌رسانی و آموزش شهروندان در حوزه فرهنگ مهمان‌پذیری و برگزاری رویدادهایی که برای گردشگران داخلی و خارجی جذاب باشد، برود تا شاهد نتایج کارآمدی در این زمینه باشیم.

کد خبر 555247

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان مرکز پژوهش های شورا شورای اسلامی شهر اصفهان آثار تاریخی خانه تاریخی مرمت آثار تاریخی احیا بافت تاریخی گردشگری شهری گردشگری بودجه 1401 مدیریت شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر اصفهان حوزه گردشگری حوزه گردشگری تاریخی و مذهبی آثار تاریخی مدیریت شهری بخش خصوصی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۱۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا نادعلی؛ سخنگوی شورای شهر تهران در روزنامه همشهری نوشت، پارلمان شهری محلی برای رفع مشکلات مردم و شهروندان و تفاوت آرا، امری طبیعی در مدیریت مسائل مختلف است و هنر ما این بوده که با وجود اختلاف‌نظرها همدل و یکصدا باشیم.
مهندس مهدی چمران، رئیس شورای این دوره و ادوار شهر تهران به‌عنوان بزرگ‌تر این جمع و کسی که بیشترین تجربه را در پارلمان شهری دارد و در عین حال، سالیان سال در عالم سیاست و جهاد نرم و سخت مو سپید کرده است، در طول ۳سال گذشته بارها مواردی را گوشزد کرده‌اند که حالا برخی از اعضا کمتر و برخی نیز بیشتر به آن توجه دارند.
به‌هرحال گرایش‌ها و سلایق اعضای شورای شهر مختلف و واکنش و رفتار هر کدام نیز در مواجهه با مسائل گوناگون ازجمله رهنمون‌ها و تذکرات مهندس چمران متفاوت است، اما همه یک عقیده داریم؛ این حرکتی که بعد از دوره قبلی مدیریت شهری و حدود ۳سال است آغاز شده می‌تواند به نتایج خوبی منجر شود تا مردم از ثمره زحماتی که در این مدت کشیده شده، بهره‌مند شوند.
دغدغه مهندس چمران و درواقع آنچه برای ایشان اهمیت دارد این است که ما در این مدت ۴سال بتوانیم کارهای درخور و شایسته مردم تهران را که آغاز شده و برنامه‌ریزی کرده‌ایم، به‌درستی به پایان برسانیم تا هم شورا در جایگاه نظارت و سیاستگذاری، نتایج خوبی از ریل‌گذاری خودش بگیرد و هم مدیریت شهری موفق شود به سیاستگذاری‌های شورا به‌طور کامل عمل کند تا مردم از آنها بهره‌مند شوند. معتقدم که در مدت باقیمانده نباید به مسائل اختلاف‌انگیز بپردازیم.
اغلب اعضای شورا در راستای انسجام و مودت شورا به فرمایش‌های مهندس چمران توجه دارند و هر جا لازم باشد، با سخنان و بیان مطالب خود کمک می‌کنند و هر جا ضروری باشد، حتی نظراتشان را بازگو نمی‌کنند و سکوت اختیار می‌کنند. لازم است با تعامل، این فرصت را مغتنم بشماریم و از زمان باقیمانده برای به سرانجام رساندن کارهای نیمه‌تمام استفاده کنیم. کاری که از دست ما برمی‌آید همین است و مهندس چمران نیز چیزی بیش از این از ما توقع ندارد.
ما هم در شورای شهر تهران تعارفی با شهرداری نداریم؛ تشویق می‌کنیم تا امور را دنبال کنند و اگر مشکلی باشد تذکر خواهیم داد تا بهتر پیش بروند. هنر ما باید این باشد که از همه ظرفیت‌ها در راستای مردمی کردن فعالیت‌ها به‌درستی استفاده کنیم؛ اتفاقات مهم و مثبتی رخ داده است و بنده به‌عنوان نماینده کوچک مردم در کنار شهرداری و شورا برای حل مسائل شهر هستم تا زحماتی که در طول این ۳سال در شهرداری و شورا کشیده شده است به نتیجه مطلوب برسد و این اطمینان را به مردم خواهیم داد که در شورای شهر و مدیریت شهری یکدل و همصدا مسائل و مشکلات شهروندان عزیز را پیگیری خواهیم کرد. در پایان باید بگویم نیازمند همدلی، همراهی و پاسخگویی همه دوستان در مدیریت شهری هستیم.

کد خبر 850323 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شوراى شهر تهران مهدی چمران شهردارى تهران شورای شهر

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • مدیریت پسماند در اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی