Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرایبورگ یکی از خواهرخوانده‌های اصفهان، شهری با قدمت تاریخی و آثار باستانی است که در جنوب‌غربی آلمان قرار دارد و ویرانه‌های حاصل از جنگ جهانی دوم در آن پس از پایان جنگ بار دیگر هم‌چون اشکال اولیه تاریخی خود بازسازی شده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، فرایبورگ که به لطف داشتن پارک‌های سرسبز و ارتفاعات اطراف آن یکی از پایدارترین شهرهای اروپا به حساب می‌آید، یک شهر دانشگاهی در لبه جنوبی جنگل سیاه آلمان است که به دلیل مرکز شهر قرون وسطایی خود شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میادین سنگ‌فرش آن در پوششی از ساختمان‌های سبک باروک پسین، رنسانس و گوتیک قرار دارد که پس از جنگ جهانی دوم به دقت بازسازی شده است. زندگی شبانه این شهر در مقایسه با دیگر شهرهای آلمان تا حدودی آرام است و تنها تعداد محدودی از مغازه‌های آن در سراسر طول شبانه‌روز در حال خدمات‌رسانی است.

فرایبورگ با وجود آثار فرهنگی و تاریخی بسیار، دریاچه‌ها و پارک‌های فراوان از بیست و هفتم اکتبر سال ۲۰۰۰ مصادف با ششم آبان ۱۳۷۹، عنوان یکی از خواهرخوانده‌های اصفهان را از آن خود کرد و با توجه به داشتن جمعیت بسیار، بزرگ‌ترین خواهرخوانده این شهر محسوب می‌شود. این خواهرخواندگی با حمایت فرایبورگ از اصفهان در پروژه‌های خورشیدی و تجهیز و نوسازی سیستم حمل‌ونقل عمومی، همچنین اعزام آتش‌نشانان اصفهانی به این شهر برای گذراندن دوره‌های آموزشی آغاز شد. در ادامه با بعضی از دیدنی‌های جالب و تقریباً مشابه با اصفهان شهر فرایبورگ آشنا می‌شویم.

کلیسای جامع فرایبورگ

کلیسای جامع فرایبورگ با ارتفاع بلند و معماری گوتیک، متمایزترین نقطه عطف شهر و یکی از معدود سازه‌های آن است که از بمباران‌های جنگ جهانی دوم جان سالم به در برده است. قدمت این کلیسا به قرن ۱۳ و ۱۴ برمی‌گردد و چشمگیرترین ویژگی آن برج ناقوس گوتیک با ۱۱۶ متر ارتفاع محسوب می‌شود. این برج ۴۰۰ پله دارد و از بالای آن می‌توان به تماشای منظره پانورامای شهر فرایبورگ نشست.

میدان سنگ‌فرش‌شده مقابل این کلیسا دارای ساختمان‌های رنگارنگ و بازسازی شده است. این میدان علاوه بر کلیسای جامع، تالار تاریخی بازرگانان، خانه ونتزینگر و چند بنای تاریخی دیگر را نیز در خود جای داده است. نهرهای جاری در خیابان‌های اطراف این میدان نیز زیبایی خاصی به محیط بخشیده و خود خیابان میزبان بازارهای متنوعی از گل‌ها، میوه‌ها و سبزیجات تازه، شیرینی‌جات، نوشیدنی‌ها و غذاهای خیابانی، همچنین انواع صنایع دستی است.

بنای باستانی خانه نهنگ (Haus zum Walfisch)

خانه نهنگ یک سازه زیبا به سبک گوتیگ پسین است؛ ساختمانی به رنگ قرمز، مزین به گارگویل‌های سنگی و پنجره‌ای طلایی که در طول تاریخ میزبان شخصیت‌های مشهوری چون اراسموس روتردام و امپراطور فردیناند اول بوده است. بیشترین عکس‌های شهر فرایبورگ از این بنا گرفته می‌شود.

سوپ سیب‌زمینی سنتی

سوپ سیب‌زمینی یک غذای سنتی در فرایبورگ است که در اکثر رستوران‌های این شهر به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. این غذای ساده از سیب‌زمینی، هویج، پیاز و کرفس درست می‌شود و مواد اولیه آن قبل از مخلوط کردن شدن تا زمانی که کاملاً نرم شوند پخته می‌شود تا به آبگوشتی پر ملات و غلیظ تبدیل گردد. سوپ سیب‌زمینی سنتی فرایبورگ اغلب در کنار سالاد سوسیس، رول نان و غذاهای سرد عرضه می‌شود و طرفداران زیادی در میان مردم خود شهر و مسافران شهرها و کشورهای مختلف دارد.

باغ شهر

باغ ایالتی Stadtgarten واقع در ۵۰۰ متری شمال کلیسای فرایبورگ واقع شده است و قدمت آن به قرن ۱۹ بازمی‌گردد. این پارک تقریباً سه هکتار فضای سبز را در برمی‌گیرد و شامل ۲۵۰ گونه گل رز در اطراف تپه‌ای کوچک، کاج‌های پراکنده چندین ساله، آکواریوم، زمین بازی کودکان، دو حوض، چاه آب و تعدادی فواره و آثار هنری است. بهترین زمان بازدید از این باغ تابستان است که در آن کنسرت‌ها و جشنواره‌های متعددی برگزار می‌شود.

Stadtgarten از سال ۱۹۹۷ میزبان جشنواره تئاترهای روباز بوده است ولی سالن‌های موجود در آن در طول جنگ ویران شد. پس از پایان جنگ جهانی دوم، در سال ۱۹۴۸ با پاکسازی مسیرهای ویران شده این باغ شهر بازسازی و فعالیت‌های قبلی در آن از سر گرفته شد. در دهه ۱۹۶۰ به این باغ یک تله‌کابین اضافه شد که در ۲۰۰۸ جای خود را به آسانسور شیبدار داد.

قدیمی‌ترین هتل آلمان

فرایبورگ میزبان قدیمی‌ترین هتل آلمان با ساختمانی قدیمی و جذاب است. قدمت این هتل سنتی به سال ۱۱۲۰ بازمی‌گردد و میزبان میهمانان معروفی هم‌چون بارباروسا، ناپلئون بناپارت و الویس پریسلی بوده است. رستوران این هتل همیشه میزبان مردم محلی و گردشگرانی است که به دنبال لذت بردن از غذاهای سنتی آلمانی در محیطی سنتی هستند. با این حال منوی رستوران این هتل به زبان آلمانی نوشته شده است.

چشمگیرترین ویژگی هتل قدیمی فرایبورگ حفظ شمایل سنتی و اولیه علی‌رغم بازسازی‌ها و توسعه‌های متعدد در طول قرن‌های متوالی است. بدیهی است که اصطبل‌های قدیمی جای خود را به جای پارک اتومبیل داده باشند ولی ظاهر اولیه بنای اصلی حفظ شده و در حال حاضر آن را به یکی از جاذبه‌های گردشگری شهر تبدیل کرده است.

سالن بزرگ تئاتر

سالن تئاتر شهر فرایبورگ متعلق به شهرداری و میزبان برنامه‌های مختلف اپرا، موسیقی و نمایش‌نامه است. این سالن در سال ۱۸۶۶ تأسیس شده، دارای سه بزرگ سالن کنسرت و یک کارگاه برای گروه تئاتر نوجوانان شهر است. این سالن باشکوه این در طول هر دو جنگ جهانی حملات هوایی بسیاری دید ولی ساختمان آن به سرعت تعمیر و فعالیت در آن از سر گرفته شد. پس از پایان جنگ جهانی دوم، شهردار فرایبورگ شخصاً در امر بازسازی سالن تئاتر شرکت و برای جمع‌آوری هزینه تعمیرات به برگزاری چند کنسرت پیانو اقدام کرد.

کد خبر 536753

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خواهرخوانده های اصفهان شهرهای خواهر خوانده خواهر خوانده ها شهر خواهر خوانده اصفهان شهر اصفهان فرایبورگ فرایبورگ آلمان اصفهان و فرایبورگ خواهرخواندگی شهرها اصفهان و آلمان آثار تاریخی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جنگ جهانی دوم شهر فرایبورگ سیب زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۹۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند

استاندار اصفهان گفت: با تشکیل شوراها ظرفیتی ایجاد شد تا مردم بتوانند در امور مربوط به خود ورود کنند و همین موضوع نقطه عطفی در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدرضا مرتضوی -سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت- در همایش فرهنگی و آموزشی شوراهای اسلامی استان ضمن گرامیداشت روز ملی شوراها، اظهار کرد: نخستین اصل یک حرکت تشکیلاتی رصد مستمر مسیر حرکت با درنظر گرفتن اهداف اولیه است.

وی ادامه داد: با تشکیل شوراهای اسلامی اتفاقات مبارکی در حوزه ظرفیت‌سازی در امور مختلف حکمرانی رقم خورد از جمله اینکه در نگاه اول کار مردم به آنان واگذار شد.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه شوراها تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند، گفت: کلیات نظام جمهوری اسلامی در چارچوب نگاه مردم‌سالاری دینی تدبیر شده و حرکت می‌کند.

مرتضوی ادامه داد: با تشکیل شوراها ظرفیتی ایجاد شد تا مردم بتوانند در امور مربوط به خود ورود کنند و همین موضوع نقطه عطفی در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود، از این رو تجلی حکمرانی مردمی در شوراها کار اشتباه و بیهوده‌ای نیست.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: با روی کار آمدن شوراها مردم نسبت به مسائلی که در حوزه زندگی آنها اتفاق می‌افتد احساس مسئولیت بیشتری دارند که ارزشمند است.

مرتضوی با بیان اینکه با حضور شوراها تصمیمات دقیق‌تر و کاربردی‌تر شده است، بیان کرد: جذب سرمایه‌گذار و مشارکت دادن سرمایه‌های مردم در مدیریت شهری یکی از مسائلی است که نباید از آن غفلت شود و شوراها در این خصوص می‌توانند نقش‌آفرینی کنند.

وی متذکر شد: در حوزه ارتباط مردم با حاکمیت نیز شوراها نقش ویژه و حلقه میانی این ارتباط هستند، این حلقه نقش دوسویه‌ای دارد که سبب برقراری ارتباط مناسب‌تر میان مردم و حاکمیت خواهد شد.

استاندار اصفهان یادآور شد: البته زمانی شاهد حضور مؤثر شوراها هستیم که در مجموعه تصمیماتی که در نظام شورایی گرفته می‌شود اصول و نکاتی مد نظر قرار بگیرد که مهمترین آنها مدیریت جهادی است.

مرتضوی با تأکید بر شاخصه‌های مدیریت جهادی، عنوان کرد: وقتی در مورد مدیریت جهادی در حوزه شوراها و مدیریت شهری صحبت می‌کنیم، بایستی ارکان نگاه مجاهدانه را در نظر داشته باشیم.

وی ادامه داد: نمی‌توانیم دم از مدیریت جهادی بزنیم اما یأس و ناامیدی را به جامعه القاء کنیم.

استاندار اصفهان افزود: مادام به یاد خداوند متعال بودن یکی از اصول اساسی نگاه مجاهدانه است، در کنار توکل به خداوند و نگاه توحیدی در مسیر حرکت، موضوع اعتماد به نفس و خودباوری نیز بسیار بااهمیت است.

مرتضوی خاطرنشان کرد: پرکاری، تلاش شبانه روزی و همت مضاعف از الزامات نگاه و رویکرد جهادی است، مجاهد کسی است که به دنبال ظرفیت‌سازی و باز کردن گره‌ها باشد.

وی ادامه داد: دشمن شناسی و بصیرت نیز بسیار مهم است تا جهت‌گیری مدیریت شهری بر همین اصل هدف‌گذاری شود زیرا دوری از بصیرت به معنای حرکت در اردوگاه دشمن است.

استاندار اصفهان با تأکید براینکه با تصمیم غیرمدبرانه امید جامعه از بین خواهد رفت، عنوان کرد: از این رو بایستی از نگاه اختلافی دوری کنیم، با نگاهی به تجربیات ادوار گذشته شوراها متوجه می‌شویم که در سال پایانی خدمت، اختلاف در مدیریت شهری اوج گرفته است.

مرتضوی ادامه داد: نتیجه این اختلافات از دست رفتن فرصت خدمت به مردم و ایجاد جو سنگین ناامیدی در جامعه است.

وی تأکید کرد: از این رو در این دوره بایستی تلاش شود تا سال پایانی خدمت، به سال اختلاف و از دست رفتن فرصت‌ها تبدیل نشود.

مرتضوی نگاه منتقدانه اعضای شورای شهر در تصمیم‌گیری ها را ضروری دانست و اظهار کرد: مدیریت شهری در تصمیم گیری ها منتقدانه و در اجرای اهداف متحدانه عمل کنند.

استاندار اصفهان در مورد سیاست دولت در برابر شوراهای اسلامی، گفت: در سالهای گذشته سیاست دولت حمایت جامع و کامل از مدیریت شهری و روستایی بوده است.

مرتضوی خاطرنشان کرد: این رویکرد در قالب تأمین ماشین‌آلات، تجهیزات، امکانات و قیر مورد نیاز در راهسازی متبلور و بسیار متفاوت تر از سال‌های گذشته بوده است.

وی عنوان کرد: در استان اصفهان در سه سال گذشته ۶۵۹ دستگاه ماشین آلات و تجهیزات خدمت شهرداران و مدیریت شهری توزیع شده است که قابل قیاس با دوره‌های گذشته نیست.

استاندار اصفهان در پایان تاکید کرد: اعضاء شوراهای اسلامی و شهرداران کاری کنند که امسال سال امیدآفرینی در سراسر استان باشد و از هرگونه تنش واختلافی که سودی به مردم نمی‌رساند دوری کنند.

کد خبر 751529

دیگر خبرها

  • توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند
  • پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است
  • میدان نقش جهان روز بدون موتورسیکلت را تجربه کرد
  • مدیریت پسماند در اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد