Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان گفت: سازمان این ظرفیت را دارد که با کمک اندیشمندان دانشگاه و نخبگان شهر پژوهشکده‌‎ای را تحت عنوان پژوهشکده بافت تاریخی اصفهان که حوزه‌ای گستردهای را شامل می‌‎شود، شکل دهد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدعلی ایزد خواستی امروز _دوشنبه اول آذرماه_ در هفتادمین نشست تخصصی معماری و شهرسازی که با موضوع واکاوی بناهای شاخص معاصر اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در سال‌های گذشته و به ویژه دهه‌های اخیر، حساسیت‌هایی که در بین نخبگان نسبت به بافت تاریخی، آثار ارزشمند و بناهای شاخص به وجود آمد، بیشتر منوط به دنبال کردن راهکارهایی برای توانمندی قانونی بود تا جلوی تخریب‌ها به وسیله قوانین گرفته شود و محدودیت‌های قانونی به وجود بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با تغییر مدیریت‌ها البته قانون‌ها دستخوش تغییر می‌شد و بسیاری از این آثار در دوران اخیر از ثبت ملی خارج شد.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان تاکید کرد: اجتماعی سازی و ارتقا دانش محلی به ویژه مردمی است که ضمانت‌های آنها بسیار قوی‌تر از ضمانت‌های قانونی است و لذا ما باید در کنار پیگیری‌های قانونی و در کنار سیاست‌گذاری‌هایی که برای ارث انجام می‌شود، وارد حوزه اجتماعی سازی و پذیرش جامعه نسبت به این آثار نیز شویم.

ایزد خواستی تصریح کرد: با توجه به اهمیت پرداختن به مسئله واکاوی بافت‌ها، سازمان این ظرفیت را دارد که با کمک اندیشمندان و نخبگان شهر پژوهشکده‌ای را تحت عنوان پژوهشکده بافت تاریخی اصفهان که حوزه‌ای گسترده‌ای را شامل می‌شود، شکل دهد.

وی اضافه کرد: شکل‌گیری این پژوهشکده موجب می‌شود تا ما به یک واکاوی دقیقی دست پیدا کنیم که می‌توان نتایج حاصل از این واکاوی را با حوزه‌های اجتماعی به اشتراک بگذاریم تا در این حوزه وارد عرصه فرهنگ سازی نیز شویم.

مدیر عامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان گفت: اگر برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشیم، می‌توان در دهه و قرن پیش رو با مطالبه گری اجتماعی، بهترین حفاظت‌ها را از این آثار انجام دهیم و به تدریج وارد چرخه‌های اقتصادی و کارکردی شویم.

ایزد خواستی خاطرنشان کرد: امیدواریم زیرساخت‌های لازم در این زمینه مهیا شود در این راستا از جامعه دانشگاهی نیز دعوت می‌کنیم تا به کمک ما بیایند.

کد خبر 537149

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر کلانشهر اصفهان شهرداری اصفهان نوسازی و بهسازی مطالعات بهسازی سازمان نوسازی بافت تاریخی بافت تاریخی شهر بافت تاریخی شهر اصفهان شهر اصفهان نوسازی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بافت تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۷۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی

به گزارش خبرگزاری مهر، وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ تهران به همراه جمعی از معاونان، شهردار ناحیه ۲ و مدیران منطقه از محلات ناحیه ۲ بازدید و موارد عمرانی، ترافیکی، شهرسازی و خدمات شهری را به حوزه‌های ذیربط ابلاغ کرد.

شهردار منطقه ۱۲ سپس با حضور در محله تاریخی امامزاده یحیی (ع)، از بوتیک هتل پهلوان رزاز بازدید و ضمن گفت‌وگو با احیاگر و مالک این بوتیک، آمادگی منطقه برای مساعدت در توسعه ظرفیت‌های گردشگری اعلام کرد.

وی همچنین ملک تاریخی واقع در خیابان جاویدی این محله را مورد ارزیابی قرار داد و از تصمیم مالک آن استقبال کرد و افزود: احیای آثار میراثی و تاریخی مانند گنج پنهان در حال از بین رفتن است که اگه نگاه جدی به آن نشود در آینده شاهد از دست رفتن فرصت‌ها خواهیم بود.

محمدی اظهار کرد: احیای خانه‌های تاریخی می‌توانند جذابیتی به منطقه اعطا کنند و یک جاذبه مهم گردشگری باشند، اما به دلیل عدم رسیدگی و تخریب‌های زیاد، بافت‌های تاریخی تبدیل به محلی برای رشد و افزایش بزهکاری شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه یکی از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی که بافت‌های تاریخی و فرسوده دارند، خروج ساکنان این مناطق و بعضاً جرم‌خیز شدن آنها است، افزود: بافت‌هایی که بهترین فرصت‌های گردشگری را در اختیار کشور قرار می‌دادند همواره در معرض بیشترین آسیب‌ها نیز بودند که امید است با همراهی سازمان‌های ذیربط با علاقه مندان احیای بافت‌های تاریخی، رنگ تازه ای به محلات قدیمی منطقه بخشیده شود.

شهردار منطقه ۱۲ تهران همچنین در این بازدید مواردی در خصوص تعویض مخازن، رنگ آمیزی جداره هاو حذف برخی زوائد دستوراتی را به معاونت خدمات شهری و محیط زیست ابلاغ کرد.

وحیدرضا انارکی محمدی، تسریع در پیشبرد پروژه ورزشگاه امامزاده یحیی (ع) و تکیه تاریخی سادات اخوی، توسعه شبکه فاضلاب این محله و روکش آسفالت معابر نیکپور و علیمرادی را در دربرنامه های معاونت فنی وعمران قرار داد.

نوسازی برخی املاک، پهنه بندی و عقب نشینی املاک در محله امامزاده یحیی نیز از موارد ابلاغی به معاونت شهرسازی و معماری منطقه ۱۲ بود.

کد خبر 6100326

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • عکس/ تخریب بافت تاریخی روستای شیلاندر
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی